Mentor je člověk, který už má to co chceš mít ty. Je to někdo, kdo tě inspiruje a motivuje ke změně a splnění tvých snů a cílů. 

 

Pokud chceš další články z oblastí osobního rozvoje tak neváhej navštívit další místo kde blogují a tím je blog osobního rozvoje, kde najdeš další obsah hlavně z oblastí vztahu, sebevědomí a sebelásky.

 

Klidně si můžeš přečíst můj první příspěvek na téma sebevědomí a vztahy, kde najdeš jak nízké sebevědomí negativně ovlivňuje tvůj vztah. 

 

Mentor

 

Každý by měl mít svého mentora, tedy každý kdo chce být úspěšný v životě. Všichni velice úspěšní a bohatí lide na světě mají své mentory. Pokud hledáš mentora, který tě bude inspirovat, vést a motivovat ke změně svého života v osobním rozovji, ale i dalších oblastech tak se nezapomeň přihlásit k odběru youtube kanálu CestaZaSnem, kde najdeš nejhodnotnější informace z oblasti osobního rozvoje na jednom místě. 

 

Ten, kdo si mysli, že už všechno ví a všechno zná a nechce se učit je pravě ten který to potřebuje nejvíce. Vzdělávaní a získávaní zkušenosti je celoživotní proces a pokud se každý dne nevzděláváš, tak nepočítej že někdy něčeho dosáhneš.